Opleiding Familieopstellingen

in Amsterdam

De familieopstellingen-opleidingen van UNLP in Amsterdam zijn erg geliefd onder onze alumni en bieden je vele mogelijkheden.

 

In bruisend Amsterdam, aan de Fahrenheitstraat, kun je verschillende opleidingen en cursussen volgen.

Familieopstellingen Amsterdam

Svagito Liebermeister – English

Vele mensen willen iets veranderen in hun leven. Het kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen, doorbreken van beperkende overtuigingen over relaties of...

Svagito Liebermeister

Vele mensen willen iets veranderen in hun leven. Het kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen, doorbreken van beperkende overtuigingen over relaties of...

Verdiepingsopleiding Familieopstellingen

8-daagse verdieping in familieopstellingen. Stap in het vervolg om jouw vaardigheden uit te breiden.

Systemic Ritual – Daan van Kampenhout

Systemic Ritual, een krachtige 1-daagse training met elementen van sjamanistische rituelen en klassieke familieopstellingen.

Stephan Hausner – English

In de 3 daagse workshop ‘Een systemische kijk op gezondheid en ziekte’ leer je direct van meester opsteller Stephan Hausner en zijn unieke...

Stephan Hausner

Vele mensen willen iets veranderen in hun leven. Het kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen, doorbreken van beperkende overtuigingen over relaties of...

Familieopstellingen Kind & Jongere

De 8-daagse opleiding Familieopstellingen specialisatie "Kinderen en jongeren" wordt verzorgd door Ingrid Dykstra.

Systemisch Coachen

Systemisch coaching richt zich met name op de omgeving en de (familiaire) achtergrond van de cliënt. De cliënt wordt niet alleen als individu...

Basisopleiding Familieopstellingen

8-daagse training in familieopstellingen. Leer de basis van het opstellen en werk aan je persoonlijke groei.

“Je kunt met familieopstellingen op een heel effectieve manier op een dieper niveau werken. Het is echt een aanvulling op mijn leven!”
Daryl van Dijk, Coach
“Je leert heel erg vanuit je gevoel te werken. Als toegepast psycholoog was dit erg nieuw en enorm leerzaam. Alleen al om het te ervaren raad ik het iedereen aan, al was het alleen al voor je persoonlijke ontwikkeling.”
Gera, Toegepast psycholoog
“Het werken met een energieveld tijdens het familieopstellen is echt iets magisch! Door systemisch aan het werk te gaan kun je bepaalde kwesties of vragen ook met jezelf oplossen, zonder dat je daar direct iemand anders bij nodig hebt. Heel verhelderend!”
Willeke van der Zijde, Accountmanager
Onze locatie in Amsterdam is goed bereikbaar met zowel OV als met de auto.

Familieopstellingen in Amsterdam

De familieopstellingen-opleidingen worden in een van de opleidingszalen van onze Amsterdamse locatie gegeven. Dagelijks vinden er meerdere opleidingen plaats. Ook bieden wij op de Amsterdamse locatie een heerlijke lunch aan. En is er een fijne tuin aanwezig.

De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij de trein-, metro- en tramverbindingen op station Amsterdam Amstel.

Het adres van deze locatie is:
UNLP Fahrenheitstraat 99, 1097 PP  Amsterdam

Bereikbaarheid

Hoe bereik je UNLP Amsterdam?

Onze locatie in Amsterdam aan de Fahrenheitstraat kun je uitstekend bereiken met de auto en met openbaar vervoer via station Amstel.

Openbaar vervoer
Als je naar station Amstel reist, dan loop je binnen 8 minuten naar onze trainingslocatie. Vanaf het station loop je richting Amsteldorp.

Auto
Onze trainingslocatie in Amsterdam kun je uitstekend bereiken met de auto. Gebruik Google Maps om de snelste route vanuit jouw huis te bepalen.

Parkeren
Bij onze locatie voor (o.a.) familieopstellingen-opleidingen, is er betaald parkeren op alle dagen (tot 19:00) behalve op zondag. Op straat zijn in de directe omgeving altijd veel parkeerplaatsen te vinden.

 

UNLP op Instagram