UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

NLP Trainer

Alex Vaassen

NLP Trainer

Persoonlijke ontwikkeling is er altijd en overal, er is altijd iets te leren van wat er op je pad komt. Alex Vaassen (Belfeld 15- juli 1968) is Internationaal gecertificeerd NLP Master Trainer en Coach. Geaccrediteerd via de wereldwijde International Association of NLP (IA-NLP) en de American Board of NLP (ABNLP).

Nog meer dan alleen NLP

Sinds 2005 is hij zich steeds meer gaan verdiepen in gedragspatronen van mensen.  NLP, systemisch werk, oplossingsgericht werken, emotionele lichaamswerk en motiverende gespreksvoering zijn methodieken waarin hij zich bekwaamd heeft en mensen in opleidt.

Sinds 2006 gebruikt Alex zijn kennis en ervaring als NLP trainer/coach om mensen vanuit hun hart, van binnen uit in beweging te krijgen. Hij leeft en werkt vanuit zijn belangrijkste waarden : Magic Moments, Liefde, Dankbaarheid, Aanwezigheid, en Gezondheid.

“Vandaag creëer je je herinnering voor morgen” als je morgen iets leuks wil herinneren doe dan vandaag iets leuks en bouw zo aan een leven vol mooie en waardevolle herinneringen.

Internationaal gecertificeerd NLP trainer

Sinds 2008 is Alex internationaal gecertificeerd NLP trainer. Opgeleid door John Overdurf (VS), René Kuiper en Helma de Goede (Master NLP trainers NTI NLP) 

In september 2016 werd hij Internationaal gecertificeerd tot NLP Master Trainer vanwege zijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van NLP in het algemeen en aan NLP voor jongeren en sporters in het bijzonder. 

Oefentherapeut Mensendieck, coach en trainer

Na het afronden van de HAVO en het VWO studeerde Alex aan de opleiding oefentherapie Mensendieck. Tijdens zijn 25 jaar lange carrière  als oefentherapeut Mensendieck in het Leids Universitair Medisch Centrum, Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en verpleeghuis Slotervaart is hij jaren lang top-handbal coach, leidinggevende en docent geweest.

Innerlijke kracht

Zijn boek ‘Innerlijke Kracht, hoe motiveer ik mezelf en anderen’ dat hij samen met UNLP trainer Liesbeth van Zuiden schreef is een weergave van hoe hij naar mensen, hun gedrag , hun motivatie en de wereld kijkt. Het boek is verkrijgbaar bij UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.