Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

12 juni 2017
Vincent

5 dingen die jij kunt leren met NLP

3 mins

Herken je het gevoel dat er iets mist in je leven? Dat je op een punt zit waarin je eigenlijk ‘verzadigd’ bent en alles om je heen als gewoonlijk of routinematig ervaart? Dit kan voor jou het moment zijn om meer uit jezelf te halen door middel van NLP. Hiermee leer je jezelf ontwikkelen, waardoor je een compleet andere kijk krijgt op het leven. Je zult weer diepgang ondervinden in je persoonlijke ontwikkeling en relaties. Ga de uitdaging aan met NLP! UNLP geeft in dit artikel 5 voorbeelden van dingen die jij kunt leren met NLP.

1. Voldoening halen uit je leven

NLP is een geschikte manier om weer voldoening  te ondervinden in je dagelijkse activiteiten. Met NLP ontdek je nieuwe uitdagingen, waardoor je weer zin krijgt in het leven. Je krijgt inzicht in je eigen manier van denken en doen. Deze inzichten geven jou een goede bodem om hierin veranderingen aan te brengen. Daarnaast geeft NLP je meer rust en energie om de dingen te doen in je leven waar je voldoening uithaalt.

2. Bewust worden van het onbewuste

Met NLP leer je jezelf bewust te worden van het onbewuste. Je zult hierdoor in staat zijn om nieuw gedrag aan te leren, of juist om bestaand gedrag te veranderen. Ook leer je hiermee je emoties te beheersen. Een manier om toegang te krijgen tot het onderbewuste is hypnose. Lees meer over de leermomenten die je zult hebben met NLP en hypnose.

3. Emoties beheersen

Met NLP leer je omgaan met je emoties en leer je om deze emoties te beheersen. Wanneer jij grip hebt op je emoties kun je een positief gevoel bij jezelf tot stand brengen. Lees meer in het artikel over emoties beheersen door NLP.

4. Conflicten oplossen

NLP helpt je om op een andere manier met je relaties om te gaan, zowel je persoonlijke als professionele relaties. Je zult meer diepgang in bepaalde relaties ervaren en je een ander beter leren begrijpen. Ook ben je in staat om conflicten op de juiste manier op te lossen.

5. Goed communiceren

Met NLP sta je stil bij je manier van communiceren. Dit geeft jou de mogelijkheid om goed met anderen samen te werken en zelf op de gewenste manier te communiceren. Lees meer over de kracht van goede communicatie.

Dr. Vincent van der Burg is medeoprichter van UNLP – Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie. UNLP is een toonaangevend instituut en verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van NLP, familieopstellingen en coaching. Wil jij meer weten wat NLP voor jou kan betekenen?  Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis met jou tijdens een kennismakingsgespreken beantwoorden al jouw vragen.