Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

14 juni 2017
Vincent

Detox NLP Practitioner

4 mins

NLP PRACTITIONER OPLEIDING & DETOX

Het opruimen van negatieve emoties, plaatsen van positieve doelen, verbeteren van communicatievaardigheden en weghalen van beperkende overtuigingen combineren met het reinigen van je lichaam. Het is nu – voor het eerst in Nederland – mogelijk!

WAT IS DETOX?

Je lichaam ontgiften van afvalstoffen wordt ook wel detoxen of ontslakken genoemd. Sapkuren is ook een veel gebruikte benaming. Ongemerkt stoppen wij allerlei soorten “gif” in ons lichaam. Ons dagelijkse eten kent heel veel voorbeelden. Suiker en alcohol zijn bekende voorbeelden van voedingsmiddelen die ons lichaam veel werk verschaffen om te verwerken en die ervoor zorgen dat afvalstoffen in ons lichaam ophopen. Een detox of ontslakkings kuur is niets meer dan je lichaam inwending te reinigen door de juiste voeding te eten, veel water te drinken en aan lichaamsbeweging te doen. Vaak wordt detox en yoga gecombineerd.

Tijdens de 8 daagse intensieve NLP-training leer je alle vaardigheden en technieken die horen bij de NLP Practitioner opleiding. Het is de complete NLP-opleiding, afgesloten met het NVNLP-erkende certificaat

WAT IS DE NLP PRACTITIONER OPLEIDING?

Tijdens de 8 daagse intensieve NLP-training leer je alle vaardigheden en technieken die horen bij de NLP Practitioner opleiding. Het is de complete NLP-opleiding, afgesloten met het NVNLP-erkende certificaat. Tijdens de opleiding ga je o.a. werken met emoties, overtuigingen, doelen en communicatievaardigheden. Bekende NLP-technieken als SWISH (weghalen van ongewenste gewoontes), New Behaviour Generator (aanleren van goede gewoontes), Visual Squash (werken met incongruenties) en Fast Fobia (wegnemen van angsten en fobieen) zullen allen uitgebreid behandeld worden. Ook leer je de specifieke NLP-vaardigheden die ervoor zorgen dat je snel en verdiepend contact kunt aangaan met een ander.

DETOX NLP PRACTITIONER OPLEIDING

Een detox kuur of sapvasten is een uitdaging om te doen. Je kunt beperkende overtuigingen tegen komen als “ik moet nu gewoon eten”. Motivatie staat dan ook centraal wanneer je met succes wilt detoxen. Het is dus niet alleen het reinigen van je lichaam. Je hebt ook schone gedachten nodig. Een negatieve interne dialoog kan zeer beperkend werken. NLP & Detox is dan ook een prachtige combinatie. Je kunt de NLP-technieken direct gebruiken om de motivatie in je lichaam te blijven activeren.

Daarnaast werkt een detox ook energie-gevend. Tijdens een detox kunnen de meest briljante doelen gesteld worden. De trainers van UNLP hebben zelf jaren ervaring met sapkuren en detox. Samen met de ervaren detox-keukenbrigade is er een mooi sapvasten-programma samengesteld. Dagelijks worden gedurende de dag vier geweldig lekkere groente / fruitsappen geserveerd. Waarom vieze groentesappen drinken als ze ook ontzettend lekker kunnen zijn?  De sappen worden aangevuld door een lichte tussendoor-salade en een tarwegras- of gemberpowershot.

WAT LEVERT DE COMBINATIE DETOX & NLP JE OP?

Wil jij meedoen aan de Detox NLP Practitioner? Klik hier voor de praktische informatie!

Ben je al NLP Practitioner en wil je meedoen aan de Detox NLP Practitioner? Dat kan!
Vraag nu het review-tarief aan zodat jij erbij bent tijdens deze te gekke Body & Mind-reiniging!

NLP PRACTITIONER OPLEIDING & DETOX

Het opruimen van negatieve emoties, plaatsen van positieve doelen, verbeteren van communicatievaardigheden en weghalen van beperkende overtuigingen combineren met het reinigen van je lichaam. Het is nu – voor het eerst in Nederland – mogelijk!