UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

3 maart 2021
Marcel Meijlink

NLP Zomeropleidingen

5 mins
NLP Zomeropleiding

Even het dagelijkse leven achter je laten en jezelf helemaal onderdompelen in een vakantie vol persoonlijke ontwikkeling… Het kan tijdens de zomeropleidingen van UNLP! Ook dit jaar kun je de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de Basisopleiding Familieopstellingen als zomeropleiding volgen.

NLP Practitioner Zomeropleiding vol persoonlijke en professionele ontwikkeling

De NLP Practitioner Zomeropleiding is een complete onderdompeling in de wereld van Neuro Linguistisch Programmeren en kun je vergelijken met een NLP-retraite. De NLP Practitioner zomeropleiding vindt éénmaal per jaar plaats op onze locatie in Amsterdam (blok 1) en Drenthe (blok 2 en 3). De inhoud van de opleiding is identiek aan al onze NLP Practitioner opleidingen.

Het middelste en laatste blok vinden plaats op ons prachtige landgoed in Grolloo, Drenthe. Zo heb je een echt retraite-gevoel! Deelnemers slapen in bed & breakfasts in de directe omgeving. In het pittoreske dorpje Grolloo vind je een aantal super B&B’s, er is dus keuze genoeg!

Tijdens de “retraiteweek” hebben wij ook meerdere optionele avondprogramma’s. Bijvoorbeeld een wijnproeverij, een bbq-avond en interessante workshops!

Bekijk hier de alle informatie van onze NLP Practitioner! Onderaan de pagina vind je de inschrijfmogelijkheid voor de NLP Practitioner Zomeropleiding (start in juli)

De NLP Practitioner is een 18-daagse opleiding die afgelopen jaren duizenden mensen inzichten, vaardigheden en technieken heeft geleerd op het gebied van communicatie, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Want of je NLP nu wilt gebruiken voor het verbeteren van je communicatie, betere beslissingen wilt kunnen nemen, meer inzicht wilt hebben in jezelf en anderen, je doelen wilt bereiken (afvallen, gezonder leven, financiële onafhankelijkheid) of gewoon gelukkiger wilt zijn… De NLP Practitioner opleiding zal je concrete inzichten, blauwdrukken en vaardigheden geven om dit te bereiken!

Je krijgt ontelbare inzichten in waarom je doet wat je doet, je denken en je voelen. Niet alleen dat van jezelf, maar ook van anderen. Met dit inzicht groei je in wie je bent en verbeter je jezelf in communicatie met anderen, relaties, werk en privé.

NLP Master Practitioner Zomeropleiding: NLP op het hoogste niveau!

De NLP Master Practitioner Zomeropleiding kent een steile leercurve: ideaal voor mensen die niet afgeleid willen worden door het dagelijkse leven, maar alle NLP-stof snel en effectief willen integreren in hun systeem. Alle NLP Master Practitioner-opleidingen kennen dezelfde inhoud. Toch voelt dit heel anders tijdens de zomeropleiding, omdat je in een ware NLP-flow zit!

De zomeropleiding wordt aangevuld door extra avondworkshops én is inclusief uitgebreide lunch tijdens de retraiteweek.

De eerste 8 dagen van de NLP Master Practitioner vinden plaats in juli op onze locatie in Amsterdam. Voor het 2e blok (8 dagen in augustus) en 3e blok (2 dagen in september) gaan we naar ons landgoed in Grolloo, Drenthe. Je leert alles wat je kunt weten over NLP, heerlijk in de buitenlucht, bij de bossen en met uitzicht op de paarden!

Bekijk hier alle informatie over de NLP Master Practitioner. Onderaan de pagina vind je ook de praktische informatie over onze zomeropleiding (start in juli).

UNLP zomeropleiding

Familieopstellingen Zomeropleiding

Ook Familieopstellingen kun je leren tijdens onze zomeropleidingen! In 2 blokken van 4 dagen ieder leer je op ons landgoed in Grolloo deze bijzondere werkwijze van het systemisch werken. Onder leiding van 2 toptrainers op het gebied van familieopstellingen leer je niet alleen de basis van systemisch werken, zul je ook persoonlijk de kracht van deze bijzondere methode ervaren.

In een prachtige groene omgeving kun je je volledig richten op het leren van familieopstellingen en mag de kwetsbaarheid aanwezig zijn. Ook is er de mogelijkheid voor avondworkshops, is er prachtige natuur en volop ruimte voor persoonlijke reflectie.

Klik hier voor alle informatie over de Basisopleiding Familieopstellingen. Onderaan de pagina vind je de praktische informatie voor de zomeropleiding (start in juli).

Overnachten in Grolloo

Tijdens de opleidingsdagen in Grolloo blijven de meeste deelnemers in de buurt overnachten. Logisch, want je bent in een prachtige vakantieomgeving. Grolloo zelf is een prachtig pittoresk dorpje met een kerkje, 2 café-restaurants en een mini-supermarkt. Veel mensen kennen Grolloo ook als de blueshoofdstad van Nederland. Jaarlijks vindt hier het grootste bluesfestival plaats en is Grolloo bekend van bluesband Cuby & The Blizzards die er de welbekende LP opnamen “Groeten uit Grolloo”.

In (de directe omgeving van) van Grolloo kun je erg leuk overnachten. Hier enkele tips:

B&B de Suyderhof
Favoriet van vele deelnemers. Deze B&B is gelegen midden in Grolloo heeft 3 kamers (voor 1 of 2 personen). De prijs is ongeveer € 35 per nacht, inclusief ontbijt en eigen badkamer. Klik hier

De Lindenhof
Pension De Lindenhof ligt aan de hoofdstraat in Grolloo, naast de 2 cafe-restaurants. Hier zijn 6 kamers, met ieder een eigen badkamer. De prijs is ongeveer € 55 per nacht. Klik hier

Kalverhemsheugt
Deze B&B ligt net buiten Grolloo in een oude boerderij. Kalverhemsheugt heeft 4 kamers met gedeelde badkamers. De prijs is ongeveer € 40 per nacht inclusief ontbijt. Klik hier

Diverse hotels
Naast B&B’s zijn er ook diverse hotels in de directe omgeving. Denk aan het Van der Valk-hotel in Assen (14 autominuten), hotel Buxus in Gasselte (15 autominuten) en hotel Bieze in Borger (8 autominuten). Klik hier

Diverse campings
De Berenkuil
Neem je jouw familie mee tijdens de training? Zodat zij zelf ook vakantie hebben? Kies dan voor Camping de Berenkuil, de familiecamping van Nederland! Klik hier

Boerderijcamping de Jobbinghoeve
Kamperen bij de boer! Maar dan wel luxe :-). De Jobbinghoeve een veehouderij voor kalveren en geiten. Maar ook een mini-camping met net sanitair, ruime plaatsen, een hottub en een boerderijwinkel. Klik hier

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.