UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

12 juni 2017
Vincent

NLP Practitioner Zomeropleiding

3 mins

De mate waarin je succesvol bent in het bereiken van je doelen is afhankelijk de mate waarin je verantwoordelijkheid neemt voor de manier waarop je omgaat met hetgeen je overkomt. Niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat. Er zijn talloze succesvolle mensen die van alles is overkomen en toch succesvol zijn. Tegelijkertijd zijn er ook voldoende mensen die alles lijken te hebben en toch niet gelukkig zijn. 

Hoe gelukkig ben jij? 

Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat. Wordt jij sacherijnig en komt er niets meer uit je handen wanneer het buiten regent? Of zie je de regen als een uitgelezen kans een haardvuur aan te steken, wijntje er bij te nemen en ouderwetse spelletjes te spelen? Als je vanwege reorganisatie ontslagen wordt voel je je dan persoonlijk verslagen of zie je het als een unieke mogelijkheid je leven een andere wending te geven? Als de economie er slecht voor staat, betekent dit dat je geen eigen bedrijf start of betekent het dat je juist een eigen bedrijf start?

Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat

NLP opleiding voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

NLP is een verzameling van technieken, inzichten en modellen die je in staat stellen om op persoonlijk of professioneel (coach, trainer, manager, leraar, etc.) gebied te ontwikkelen. Deelnemers gebruiken NLP voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld om belemmerende overtuigingen weg te nemen, een negatieve interne dialoog aan te pakken, beter in staat zijn om doelen te bereiken, of zelfvertrouwen of innerlijke rust te ontwikkelen.

NLP Zomeropleiding: In 18 dagen gecertificeerd NLP Practitioner

–       Wil je de boel de boel laten en even volledig met jezelf bezig zijn?

–       Tien dagen volop besteden aan je persoonlijke ontwikkeling?

–       Tegelijkertijd ook nog eens gecertificeerd NLP Practitioner worden?

Ook deze zomer start UNLP weer met een unieke NLP Practitioner Zomeropleiding in de Drentse Aa, het groene hart van Drenthe. Het is een NLP opleiding die je de mogelijkheid geeft om op een snelle, veilige en blijvende manier jezelf te ontwikkelen op emotioneel, mentaal, fysiek, relationeel, spiritueel en gedragsniveau. Wordt je bewust van je onbewuste patronen en ervaar maximale vrijheid in je denken, doen en voelen.

Kijk voor meer informatie of een online inschrijfformulier op:

https://www.unlp.nl/nlp-zomer-…

Dr. Vincent van der Burg is NLP trainer en psycholoog. Gespecialiseerd in mentale verandering op het gebied van gedrag, overtuigingen en identiteit. Kijk voor NLP opleidingen, gratis NLP e-boeken en NLP artikelen op www.unlp.nl/vincent