UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

Familieopstellingen opleiding in Rotterdam

“Je kunt met familieopstellingen op een heel effectieve manier op een dieper niveau werken. Het is echt een aanvulling op mijn leven!”
Daryl van Dijk, Coach
“Je leert heel erg vanuit je gevoel te werken. Als toegepast psycholoog was dit erg nieuw en enorm leerzaam. Alleen al om het te ervaren raad ik het iedereen aan, al was het alleen al voor je persoonlijke ontwikkeling.”
Gera, Toegepast psycholoog
“Het werken met een energieveld tijdens het familieopstellen is echt iets magisch! Door systemisch aan het werk te gaan kun je bepaalde kwesties of vragen ook met jezelf oplossen, zonder dat je daar direct iemand anders bij nodig hebt. Heel verhelderend!”
Willeke van der Zijde, Accountmanager
Onze locatie in Rotterdam is op de 3e en 4e etage van een prachtig gerenoveerd herenhuis.

Waar vinden onze familieopstellingen-opleidingen plaats? Onder andere in Rotterdam. Om specifiek te zijn: onze eigen locatie ligt aan de Haringvliet 99, vlakbij de Willemsbrug.

Het adres is:
Haringvliet 90, 3011 TG te Rotterdam

Onze Familieopstellingen-opleiding Rotterdam kun je in het hart van de stad volgen. De locatie is dichtbij de Maas en het ligt op loopafstand van de Markthal. Op deze locatie maak je gebruik van een schitterende opleidingsruimte. Op zonnige dagen zoeken we het dak op waar je in alle richtingen van een prachtig uitzicht kunt genieten over het centrum van Rotterdam.

De trainingslocatie voor deze familieopstellingen-opleiding wordt gehouden op het volgende adres: Haringvliet 90. Dit is een volledig gerenoveerd herenhuis, wat uitkijkt over de authentieke binnenhaven van Rotterdam. Je volgt op deze manier jouw familieopstellingen-opleiding in het hart van Rotterdam. Het is een uitstekende plek om alle aspecten van familieopstellingen te leren!

1: DE FAMILIEOPSTELLINGEN-OPLEIDING IN ROTTERDAM IS UITSTEKEND TE BEREIKEN

De locatie voor deze Familieopstellingen-opleiding in Rotterdam is centraal gelegen. Het is niet alleen goed bereikbaar via openbaar vervoer: ook is er veel parkeergelegenheid bij de trainingslocatie.

Haringvliet is namelijk slechts een paar wandelminuten verwijderd van metrostation Blaak en Oostplein. Station Blaak is tevens een NS-treinstation. Ook bevinden zich een aantal tram-lijnen in de buurt. Bij de ingang kun je voldoende parkeerplaatsen vinden en op loopafstand is er een handige parkeergarage met de naam ‘Oude Haven’.

2: DEELNEMEN AAN DE FAMILIEOPSTELLINGEN-OPLEIDING IN ROTTERDAM

Je kunt bij onze familieopstellingen-opleiding in Rotterdam terecht opleidingen die erkend en gecertificeerd zijn. De opleiding is onder andere geaccreditateerd door BATC, LVNG, SKJ en VBAG.

De familieopstellingen-basisopleiding duurt 8 dagen en de trainingstijden zijn van van 10.00 tot 18.00 uur.

Een opleidingsdag die gemist wordt, kan ingehaald worden in de volgende lichting van de opleiding. Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

3: KOM KENNISMAKEN MET ONZE FAMILIEOPSTELLINGEN-TRAINERS OP DE FAMILIEOPSTELLINGEN-INFORMATIEAVOND

Om de zoveel tijd worden er Familieopstellingen-informatieavonden georganiseerd in Rotterdam. Je kunt jezelf altijd aanmelden en meedoen als er weer een avond plaatsvindt. Daarnaast houden onze familieopstellingen-trainers in Rotterdam vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek die je kunt aanvragen.

4: WAT IS DE FAMILIEOPSTELLINGEN-BASISOPLEIDING?

De Familieopstellingen-basisopleiding is jouw basis om te beginnen met familieopstellingen en systemisch werk. De opleiding is zodanig ontworpen dat je jezelf bewust wordt van de onbewuste processen en zodat je zelf aan de slag gaat met alle belangrijke familieopstellingen-technieken.

Deze basisopleiding is dus erg concreet en praktisch en het lesmateriaal is direct toe te passen. Aan het einde van de Basisopleiding Familieopstellingen in Rotterdam, heb je een stevige basis in systemisch werk.

Ook worden er intervisiegroepen gevormd om familieopstellingen nog meer eigen te maken. Deelnemers die dichtbij elkaar wonen, bijvoorbeeld in dezelfde provincie (de deelnemers voor de Rotterdamse locatie komen veelal uit Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant).

5: BEREIKBAARHEID FAMILIEOPSTELLINGEN IN ROTTERDAM

De trainingslocatie van onze Familieopstellingen-opleiding in Rotterdam is niet alleen praktisch, het is ook een mooie plek. Het ligt in het centrum van Rotterdam.

Het metrostation en de tramhaltes bevinden zich op een paar minuutjes wandelen van onze familieopstellingen-locatie in Rotterdam.

Parkeren

Wanneer je ervoor kiest om met de auto te komen, dan kun je kiezen voor de parkeergarage naast het gebouw. Als je voor UNLP Rotterdam kiest als locatie voor jouw familieopstellingen-opleiding, maak je het jezelf erg gemakkelijk!

Het parkeren op de Haringvliet 90 is in ieder geval prijziger dan wanneer je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te komen. Toch zijn er ook goedkopere parkeerplaatsen in de buurt. Zo kun je via Parkereninrotterdam.nl van te voren een dagticket kopen voor € 10,00.

Daarnaast kun je aan de overzijde van de Willemsbrug nog gratis parkeren.

Of je parkeert je auto bij P&R Capelse Brug en komt verder met de metro. Uitstappen bij Oostplein en nog 4 minuutjes lopen!

Als je vanaf een P+R terrein verder reist met een OV-chipkaart, kost het parkeren 2 euro per uur.  Meer informatie lees je op http://www.rotterdam.nl/overzichtprterreinenparkerenenrijden.

Parkeren

Wil je alternatieve (en goedkope) parkeeropties weten? Check dan deze link. Let op dat de wandelafstand op prettigparkeren.nl niet altijd klopt. 

UNLP op Instagram

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.