UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP in Antwerpen

Onze opleidingslocatie in België is een prachtige plek in Duffel (provincie Antwerpen).

“Ik heb geen moment spijt... het spreken voor een groep, mezelf neerzetten in de wereld, met meer kracht durven spreken... Het zijn slechts enkele thema's waar ik voor mezelf mee aan de slag kon gaan."
Anne Hendrickx, Feng Shui Consultant
“Ik werk met ouderen in een revalidatieomgeving, zij hebben vaak overtuigingen dat ze toch niet meer beter kunnen worden. Nu gebruik ik NLP om hun gedachten beter mee te laten werken om zo hun genezingsproces te versnellen. Het werkt!”
Tjalling Eekman, Kinesitherapeut
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer
Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

Locatie

Onze opleidingslocatie in België is een prachtige plek in Duffel (provincie Antwerpen). Om een indruk te krijgen… bekijk: https://deschuur-meetingrooms.be.

In Duffel kunt u terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP, American Board of NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 9 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur.  Mist u een opleidingsdag? Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. U heeft tal van mogelijkheden om een gemiste opleidingsdag in te halen.

KOM KENNISMAKEN MET ONZE NLP TRAINERS OP DE NLP INFORMATIEAVOND

Binnenkort organiseren wij een NLP informatieavond in Duffel. Tijdens deze avond bent u van harte welkom om met één van de trainers te overleggen. Om er bijvoorbeeld achter te komen of NLP iets voor u is. Wat u met NLP kunt en hoe een opleiding er precies uitziet. Ook kunt u geheel vrijblijvend en gratis een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Duffel.

ADRESGEGEVENS

De Schuur Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

UNLP op Instagram