UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Breng jouw leadership skills

naar een hoger niveau met de

NLP Business Practitioner

 • Zeer goed gewaardeerd door deelnemers
 • Wordt gegeven op onze prachtige locatie in Amsterdam en Rotterdam
 • Gecertificeerde opleiding

Breng je vaardigheden direct op een hoger niveau met NLP

Een 18-daags leiderschapsprogramma voor leiders, ondernemers en professionals die de invloed van zichzelf en anderen willen vergroten. Of je nu een sales professional bent, financieel deskundige, teamleider of adviseur, de krachtige inzichten en tools van NLP gaan jou en de mensen om je heen transformeren. 


Leer de principes, theorie en vaardigheden van: 

 • Invloed uitoefenen op jezelf en anderen
 • Sociale intelligentie en hoe deze te vergroten
 • High performance gemoedstoestanden
 • Effectief beïnvloeden van gedachten, overtuigingen en emoties
 • Lezen van non-verbaal gedrag 
 • Coachen in 5 minuten

Van het verbeteren van je communicatie, tot meer inzicht krijgen in de motivatie en obstakels van anderen, het kunnen “lezen” van non-verbaal gedrag en het kunnen oproepen van de juiste gemoedstoestand. 

Je hebt nu de mogelijkheid om een expert te worden in communicatie, persoonlijke groei en het bereiken van je maximale potentieel. Voor jezelf en anderen. 

De NLP Leadership Practitioner groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers….ben jij er één van? 

NLP geeft direct resultaat op allerlei vlakken. Ik wil dat al mijn medewerkers een NLP training volgen.

James Olson, voorzitter AT&T

Ben je klaar om een grote impact te maken op het leven van jezelf en anderen?  

UNLP – hét opleidingsinstituut voor NLP is al meer dan 10+ jaar het meest bekende en toonaangevende opleidingsinstituut van Nederland. Duizenden mensen zijn gecertificeerd als NLP (Master) Practitioner en hebben hun vaardigheden en inzichten toegepast in hun professionele leven. 

In het NLP Leadership Programma ga je aan den lijve ondervinden wat de kracht is van communicatie, je gedachten en emoties. Je leert geavanceerde technieken om je invloed te vergroten, gedrag van jezelf en anderen te veranderen en inzicht te krijgen in (on)bewuste obstakels, motivatie, strategieën en gedragspatronen. 

Of je nu NLP wilt gebruiken om meer te verkopen, je leiderschap te versterken, meer diepgaande verbinding aan te gaan met anderen, meer invloed wilt hebben op gedrag en emoties, of meer doelgericht wilt werken. Met de NLP Leadership programma ga je vanaf dag 1 onmisbare inzichten en vaardigheden opdoen om je effectiviteit op de werkvloer direct te zien vertienvoudigen. 

Milko Steenmeijer over het NLP leiderschapsprogramma.

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat in totaal uit 18 dagen. Deze 18 dagen zijn onderverdeeld in NLP Leadership Basic (8 dagen) en NLP Leadership Advanced (10 dagen).

Je krijgt inzicht in menselijke processen en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van: psychologie, brein, gedragsverandering, motivatie, weerstand en groei

MODULE 1: NLP BUSINESS LEADERSHIP BASIC

Tijdens de eerste module van de opleiding leg je een stevige basis voor je NLP vaardigheden en ga je aan de slag met vier blokken: sociale intelligentie, high performance, persoonlijk leiderschap en excellent overtuigen en beïnvloeden. 

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven: Module 1: NLP Business Leadership Basic

Het is de intelligentie van “sociale vaardigheden” die de belangrijkste indicatie is van goed leiderschap. Het is de verzameling van eigenschappen die gaan over het constructief kunnen omgaan met anderen, inzicht in het gedrag van jezelf en anderen, het kunnen beïnvloeden van gedrag en reacties, tot het charisma en aanwezigheid die je hebt. Na dit blok heb je deze vaardigheden tot 10x versterkt in je systeem en ben je in staat om dit te ontwikkelen bij anderen.

Emotie is alles. Controle over de emoties van jezelf en anderen geeft je alles wat je nodig hebt om effectief te zijn in alles wat je doet. In dit blok leer je de geheimen van high performance gemoedstoestanden en hoe je deze kunt activeren en consolideren in jezelf en anderen. Met de huidige inzichten en technieken ga ook jij in staat zijn om dit te doen. Je leert het voor jezelf en je bent na dit blok in staat om het anderen te leren.

Dit blok overtreft alles. Je gaat leren om beperkende overtuigingen te veranderen. Je gaat ontdekken hoe je op systematische en onbewuste wijze doelen moet stellen (verder dan S.M.A.R.T.) voor maximaal succes. Dit alles om het leven te leiden wat jij wilt. Van betere relaties, tot slimmere carrière, financiële onafhankelijkheid, meer productiviteit en succes.

Eén van de pijlers van NLP: overtuigen en beïnvloeden. Na dit blok ben je meester in het overtuigen en weet je alles wat je moet weten om maximale invloed te kunnen uitoefenen op jezelf en anderen. Dit blok staat vol met “slimme” trucs en tricks, strategieën en inzichten én leer je de vaardigheden direct aan.

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven: Module 1: NLP Business Leadership Basic

NLP BUSINESS LEADERSHIP ADVANCED

In module 2 van de NLP Business Leadership ga je je interpersoonlijke vaardigheden op een hoger niveau brengen. 

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven: Module 2: NLP Business Leadership Advanced

In dit blok ga je je persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten. Je krijgt helderheid in waar je nu bent, waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen. Je ontdekt wat anderen werkelijk drijft en hoe je daar als communicator op kan inspelen én kunt veranderen.

Succesvol zijn als leider is succesvol zijn in communicatie. Succesvolle leiders zijn uitermate bekwaam in het gebruik van het opsporen van krachten, beperkende overtuigingen, obstakels, motivaties en behoeften. Ze pas de 80/20 toe en zijn in staat om snel tot de kern door te dringen.

In dit blok leer je de geheimen van het helpen van anderen om helderheid te krijgen in waar je staat en waar je naar toe wilt. Met alle inzichten en vaardigheden die je opgedaan hebt in de voorgaande blokken, ga je leren om anderen te coachen. Gericht op resultaat en succes.

Jezelf neer kunnen zetten als iemand die een verschil kan maken is essentieel voor je succes in welk gebied dan ook. Leer spreken in het openbaar met zelfvertrouwen en charisma.  Hoe groot de groep ook is, in een vergadering of zelfs 1-op-1. Na dit blok spreek je succesvol in iedere situatie.

Leer de beste onderhandelingstechnieken voor maximaal resultaat. Leer om erachter te komen wat de ander echt drijft en wat hij werkelijk wilt en tegenhoudt.

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven: Module 2: NLP Business Leadership Advanced

DIT IS WAT JE KRIJGT BIJ DE NLP BUSINESS PRACTITIONER:

 • 18 inhoudelijke en inspirerende opleidingsdagen
 • Uitgebreide syllabus (in zowel e-boek als gedrukte variant)
 • Volledig erkend certificaat NLP Practitioner ontvangt. Accreditatie door o.a. NVNLP, IANLP en de ABNLP.
 • Volop mogelijkheden voor intervisiegroep, ook na de opleiding
 • Veel ruimte voor persoonlijke, 1-op-1 begeleiding
 • Inclusief uitgebreide lunch, fruit, koffie & thee arrangement
 • Verzekerd van de meest up-to-date inzichten vanuit NLP, persoonlijke ontwikkeling en praktische psychologie.
 • Levenslang “abonnement” op de trainers en behind-the-scene deskundigen van UNLP. Ook ná de opleiding

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De NLP Business Practitioner is gericht op professionals die NLP willen toepassen in hun werkveld om effectiever te communiceren, resultaten te bereiken en efficiënter te werken. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor zichzelf en anderen.

Jouw collega deelnemers zijn leidinggevenden, senior én junior, consultants, managers, vakspecialisten en ondernemers.

Je werkt samen met deelnemers uit verschillende branches, met diverse functies en een uiteenlopende achtergrond in opleiding en ervaring. Zo leer je van elkaars inzichten en vergroot je je netwerk.

De groepsgrootte is beperkt tot 12 deelnemers. Dit garandeert maximale persoonlijke aandacht. 

Iedere deelnemer:

 • Is gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen;
 • Heeft een drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen;
 • Is bereid om buiten de eigen comfort zone te treden;
 • Bekleedt een positie waarin het omgaan met andere mensen centraal staat.

Toelatingseisen & Accreditaties

De vraag is nu: ben jij geschikt voor dit programma? Er gelden de nodige toelatingseisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deelname. Is dat het geval, welkom bij een selecte groep mensen die ervoor heeft gekozen om jouw leven en dat van anderen op een hoger niveau te brengen.

NLP is bij uitstek geschikt voor allerlei facetten in het bedrijfsleven: HR, marketing, communicatie, beïnvloeding en motivatie

Voor het volgen van de 18-daagse NLP Business Practitioner gelden de volgende voorwaarden:

 • Je bent nieuwsgierig en je wilt graag leren, kortom: je staat open voor verandering.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als manager, consultant, leidinggevenden, vakspecialist of ondernemer.
 • Je hebt interesse in persoonlijke groei.
 • Je hebt een MBO/HBO werk & denkniveau.

Na afloop van de beide modules tot NLP Business Practitioner ontvang je het certificaat NLP Business Practitioner. Hiervoor dien je ten minste 90 procent van de opleidingsdagen aanwezig te zijn.

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De twee modules Business Leadership Basic & Advanced voldoen aan de hoogste eisen van accreditatie. De modules zijn geaccrediteerd door o.a. de prestigieuze IANLP (European Association for NLP), de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de ABNLP (American Board of NLP) en is als onderwijsinstelling geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

Ervaringen

Inmiddels hebben vele deelnemers uit de profit en non-profit sector de NLP Business Practitioner opleiding gevolgd. Hieronder enkele ervaringen.

‘De Business Practitioner onderscheidt zich van de andere NLP opleidingen doordat je met een groep mensen zit die allemaal professioneel aan de slag gaan met NLP. Een waardevolle aanvulling op je netwerk!”

‘Ik sta ontspannender en zekerder in mijn werk. Ik neem steeds meer de leiding. Dit hoor ik ook terug van mijn collega’s’


Accreditaties

IA-NLP opleiding
ABNLP
Aanmelden

Aanmelden

NLP Business Practitioner

De opleiding start meerdere momenten per jaar op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam. Let op: wil je de NLP Business Practitioner? Schrijf je dan in voor zowel de NLP Leadership Basic & Advanced-training!

De opleidingstijden zijn dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat een opleidingsdag later afgelopen kan zijn.

Locatie:

Amsterdam
10 februari 2021
Planning
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 februari 2021: € 150
€ 2,400
€ 2,250
Rotterdam
21 april 2021
Planning
Trainers
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 februari 2021: € 150
€ 2,400
€ 2,250
Rotterdam
1 september 2021
Planning
Trainers
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 april 2021: € 800
€ 2,400
€ 1,600
Amsterdam
22 september 2021
Planning
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 mei 2021: € 800
€ 2,400
€ 1,600

Veel gestelde vragen

Trainingsdoelen zijn in ieder geval: 

 • Leer effectieve leiderschapsvaardigheden
 • Word meester in beïnvloeden en overtuigen
 • Je gaat in staat zijn om snel een impact te maken op het niveau van individu, team of organisatie
 • Leer up-to-date en geavanceerde handvatten en technieken voor snelle gedragsverandering
 • Leer om anderen te motiveren en inspireren
 • Leer om charismatisch, authentiek en met impact te spreken in het openbaar.
 • Word in staat om verbinding aan te gaan, ook met “lastige” mensen
 • Krijg concrete handvatten om je productiviteit en effectiviteit 10x te vergroten
 • En veel meer…

Antwoord: In Amsterdam (Fahrenheitstraat 99) en in Rotterdam (Haringvliet 90). Alle locaties zijn goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Ja, wanneer je beide modules volgt, ontvang je het door de NVNLP en IANLP erkende certificaat tot NLP Practitioner.

Tijdens de opleiding wordt alle stof theoretisch en praktisch behandeld zodat je het direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Afhankelijk van wat je persoonlijke doelstellingen zijn, zal je vier uur per week actief bezig zijn met de opleiding.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Ja, je bent inmiddels drie jaar klaar met je studie en hebt in die tijd werkervaring opgedaan in jouw vakgebied. Iedereen met twee jaar actieve werkervaring is van harte welkom bij dit intensieve en effectieve programma.

Iedere deelnemer in de opleiding is actief als professional. Dit kan in het bedrijfsleven zijn, maar ook in de publieke sector of semi-publieke sector.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee. Er is een koelkast en magnetron aanwezig of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Ja, dat klopt. UNLP is een erkende onderwijsinstelling. De kosten die je maakt voor een NLP opleiding mag je aftrekken van je inkomsten. Dit levert je gemiddeld al snel 36-52% besparing op.

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er twee andere mogelijkheden:

1. Betaling direct bij inschrijving via iDEAL. Je krijgt dan 5% korting op het totale factuurbedrag. Bij inschrijving voor deze opleiding levert dit je al snel meer dan €100 op.

2. Betaling in 4 termijnen. De korting bij directe betaling vervalt uiteraard dan. Er wordt geen rente of andere kosten in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl. We helpen je graag met vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook interessant voor jou

h
Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

Nieuwsgierig naar deze opleiding? Of wil je kennismaken met de trainer? Dat kan! Kom dan naar de Business Practitioner Informatieavond toe.

h
NLP Practitioner

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de NLP Practitioner

Wil je de NLP opleiding liever doen vanuit de ‘persoonlijke context’? Wellicht is de NLP Practitioner dan iets voor jou!

Bekijk meer
h
Werken met provocatieve psychologie

Provocatieve Teamtraining

Voor iedere manager, consultant, trainer en coach… provocatieve teamtraining! Hoe je direct aan de slag kunt gaan met de dynamiek in jouw team.

Bekijk meer