UNLP

Training MAN: Een 3-daagse training met én voor mannen. Er zijn nog een aantal plekken vrij Meer weten?

Droom Leef Geniet – Theater

 2 & 3 April!

 • 2 dagen inspiratie, praktische handvatten en groei
 • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 • Uniek in Nederland
 • DeLaMar theater in Amsterdam

Een leuker leven kun je leren!

Op school krijg je les in taal, rekenen, aardrijkskunde en allerlei andere vakken. Maar niet in waar het in het leven écht om gaat: gelukkig zijn. En dat is zonde. Want een leuker leven kun je gewoon leren!  

Nou ja ‘gewoon’…  

Je hoeft er maar één ding voor doen: 

Kom je naar Droom Leef Geniet in Amsterdam. Hét interactieve en transformerende theaterevenement van Nederland. In 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur krijg je alles wat je nodig hebt voor de kickstart van een leuker en gelukkiger leven. 

Veel deelnemers komen naar Droom Leef Geniet omdat ze… 

 • Een optimaal leven willen leiden. 
 • Heldere doelen willen stellen en ze willen behalen.  
 • Willen stoppen met piekeren en negatieve gedachten. 
 • Beperkende overtuigingen (de interne criticus) willen loslaten. 
 • Meer zelfvertrouwen, rust en energie willen ervaren. 
 • Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. 
 • Nieuwsgierig zijn naar NLP en dat wel eens willen ervaren. 

Kom ook groeien! 

Samen met meer dan 400 andere deelnemers. 

Het theater is snel gevuld. Dus wil je erbij zijn, schrijf je dan vandaag nog in zodat je verzekerd bent van een plaats!


Deelnemers beoordelen Droom Leef Geniet met een 8,6 op Springest

Dé onafhankelijke vergelijkingssite voor opleiders.

Oud deelnemers op Springest: 

 • Gewéldig weekend. Praktische handvatten gekregen om mijn doelen voor 2020 ook écht te behalen. Wat een kick-start van het jaar!! Top!
 • Als je jezelf beter wil leren kennen, aanbotst tegen hindernissen die je liever kwijt bent of op zoek bent naar versterking in jezelf, naar verbinding met jezelf en/of een ander… een aanrader. 
 • Het warme bad, de inzichten, uitleg, de openheid van de andere mensen en zo laagdrempelig en persoonlijk. Grote klasse.

Droom, Leef, Geniet is een inspirerend, dynamisch en levenstransformerend evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongekende potentieel te ontdekken!

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden

 • Een krachtige mindset.
  De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.  

 • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen.
  Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beinvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent. 

 • Manieren om om te gaan met angst voor falen.
  Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én ze blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.

 • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.  

 • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en hoe voorkom je dat het op jou overslaat? 

 • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden.
  Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 3 dagen krijg jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen. 

 • Ontdek jouw vurige verlangen.
  Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen. 
Uniek 2-Daags Event: Droom, Leef, Geniet

Stel je doelen en behaal ze ook.

Zonder doelen krijgt je leven geen duidelijke richting en weet je niet waar je bent of wilt zijn.Wist je dat de meeste mensen nauwelijks doelen stellen? En hoe meet je succes als je jezelf geen doelen hebt gesteld?

Tijdens deze dagen ontdek je hoe je het beste uit jezelf haalt en maximaal resultaat bereikt uit al je inspanningen. 

Wie vrijwel altijd succes hebben zijn mensen die hun doelen hebben bepaald en opgeschreven. Dus ben jij op zoek naar een event waarin je kunt leren hoe je doelen succesvol kunt bepalen en bereiken? En welke stappen je daarvoor moet zetten? Dan is dit event uitermate geschikt voor jou.

In dit weekend krijg je je persoonlijke en professionele doelen helder en je ontwikkelt vaardigheden om je doelen daadwerkelijk te gaan bereiken. Je leert een duidelijk plan van aanpak op te stellen, gebaseerd op wat voor jou belangrijk is. Daarnaast ga je leren hoe je dagelijks kunt werken aan het behalen van je doelen. Na dit event ben je goed voorbereid op het zetten van vervolgstappen om je doelen te bereiken.

Droom Leef Geniet

KRIJG IN 1 WEEKEND ONZE BESTE TIPS EN TECHNIEKEN DIE JE DIRECT KUNT TOEPASSEN. VOOR MEER RUST, ENERGIE, GELUK EN FOCUS OP JE DOELEN. 

Wat je gaat leren tijdens Droom Leef Geniet is het ultieme wat je kunt leren in je leven.

Het gaat over de vraag hoe je gelukkig bent en blijft. En hoe je dit ook bereikt, welke middelen je hiervoor ook gaat inzetten, je zult pas gelukkig zijn als je vrijheid creëert in je denken, doen en voelen.  Duidelijkheid in wat je wilt is kracht, waar je ook begint. Gelukkig zijn gaat over vrijheid ervaren in hoe je je voelt en hoe je denkt.

Bestel nu je ticket en krijg: 

 • 2 Dagen lang allerlei wetenschappelijk onderbouwde theorie, inzichten, praktische handvatten, oefeningen en technieken om je leven leuker, ontspannener en zinvoller te maken.  
 • Uitgebreid werkboek waarin je tijdens en na het weekend kunt werken. 
 • Een kortingsbon van €50,00 op het tweede kaartje. Wie neem jij mee? 
 • GRATIS groeisessie met een van onze coaches.
 • BONUS 1: Follow up onderhoudswebinar door Vincent en Marcel.
 • BONUS 2: Toegang tot videoregistratie van de dag, altijd en overal terug te kijken. 
 • BONUS 3: Toegang tot de besloten Facebookgroep met extra oefeningen en opdrachten. 

In 2 dagen kom je één of meerdere haltes verder op je reis naar een leuker, gelukkiger en zinvoller leven. Je gaat naar huis met inzicht in wat voor jou ‘geluk’ is, heldere doelen en keuzes, technieken, kennis en oefeningen die je nergens anders vindt.

Voor sommigen is dit evenement levensveranderend, horen we achteraf. Ze komen er als herboren uit. Voor anderen is het net een duwtje in de goede richting, met handige tips en trucs om meer zelfvertrouwen te krijgen, lekkerder in hun vel te zitten, of meer gedaan te krijgen in een dag.

Droom Leef Geniet is een proeverij van allerlei NLP-technieken. Je haalt eruit wat bij jou past.

 • Hoe je een krachtige mindset creëert.
 • Hoe je eenvoudig je beperkende overtuigingen veranderd.
 • Leer de beste tips van leren, groeien en transformeren.
 • In kaart brengen van de belangrijkste gebieden in je leven.
 • Ontdekken van je ware passie.
 • Anders omgaan met negatieve mensen om je heen.
 • Stoppen van negatieve gedachten of interne stemmen.

Het powerduo achter Droom Leef Geniet

Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink zijn trainers en oprichters van internationaal NLP-opleidingsinstituut UNLP. Opgeleid door o.a. de grondleggers van NLP (Richard Bandler en John Grinder) trainen en coachen zij al meer dan 20 jaar mannen en vrouwen bij het behalen van doelen.

Ons motto: “Persoonlijke ontwikkeling kan complex en eenzaam zijn als je het zelf moet doen. Wij maken het eenvoudig voor je. In onze theatershow voegen we 20 jaar ervaring samen. We geven je een aantal van onze beste oefeningen, principes en technieken, voor meer inzicht, focus en energie.”

Geen college, maar theater!

NLP-cabaret 

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marcel. Met herkenbare humoristische persoonlijke anekdotes vormen ze een volledig op elkaar ingespeeld theaterduo. 

En in al hun verhalen zit vooral een les. Doordat ze hun kennis in een verhaal gieten, onthoud je het beter (breinfeit). En doordat de verhalen zo herkenbaar zijn, merk je: ik ben niet de enige die maar moeilijk weerstand kan bieden aan verleidingen, of moeite heeft met overizcht krijgen, keuzes maken en focussen.

Wij maken er dus een feestje van. En van lachen krijg je een endorfinestoot (breinfeit), dus voel je je ook beter! Leuk, leerzaam, en effectief dus dit NLP-cabaret. 

Zelf aan de slag met je werkboek

Niks zo zonde als een inspirerend event, dat alleen maar inspirerend is. Dat je een week later alleen nog maar de sfeer hebt onthouden, maar waar je in de praktijk niks aan hebt.  

Daarom krijg je bij Droom Leef Geniet een werkboek met de belangrijkste modellen, de vragen die we je tijdens het weekend stellen en de ruimte om je antwoorden en persoonlijke inzichten op te schrijven. Daarom lopen er het hele weekend coaches rond die je kunnen helpen. En daarom mag je na afloop van het weekend een gratis telefonische coachingsafspraak maken.  

Alles om ervoor te zorgen dat je van inspiratie naar resultaat gaat en in 2 dagen het verhaal over jezelf versterkt of vernieuwt.

Interactief

Je gaat uit je dak, danst op opzwepende muziek, mediteert, en geeft totale onbekenden zomaar een high five. Je merkt hoe dit je mentaal positief beïnvloedt (breinfeit). We leren je dit ook thuis toepassen. Zodat je ook als het even tegenzit met simpele oefeningen in een energieke staat komt.  

Waardoor je wél die $#@^-klus kunt doen waar je zo tegenop ziet (sporten, het huis opruimen, dat gesprek aangaan op je werk, vul maar in). Waardoor je wél een goede dag hebt. En waardoor je wél je doelen behaalt.  

Zo laten we je steeds de link zien tussen de verschillende oefeningen en de doelen die je wilt bereiken en de obstakels die je wilt overwinnen. Lekker praktisch toepasbaar dus.

Ervaringen

Mensen die deelnemen aan Droom, Leef, Geniet zijn het er unaniem over eens. Het is een 2-daags event wat je niet snel zult vergeten en je tools voor het leven geeft. Luister snel naar de ervaringen van deelnemers.

“Ik zit vol energie! Blij zijn met mezelf en trots zijn op wie ik ben is wat ik heb ontdekt!”

“Ik ben iemand die snel beren op de web zie.
Dit seminar geeft mij tools voor het leven!”

“Fantastisch. Echt een aanrader!
Ontzettend veel geleerd!
“Ik ben mij in dit weekend bewust geworden van wat ik onbewust doe. Meer innerlijke rust voor mezelf en de ander.”
“Ik heb geleerd om mezelf meer zichtbaar te maken.
Het antwoord zat altijd al in mij.”
“Zo ontspannen ben ik nog nooit geweest.”
Aanmelden

Aanmelden

Krijg tijdens hét inspirerende en transformerende theater-evenement van Nederland en België de beste tips en technieken voor meer rust, energie, geluk en focus op je doelen.  
Nieuwe datum wordt spoedig aangekondigd!

Veelgestelde vragen

We hadden al heel lang een datum geprikt voor Droom, Leef, Geniet… maar… zoals we allemaal weten kwam Corona ertussendoor. En aangezien op dit moment er niemand is die weet wanneer we weer veilig met een grote groep het theater in kunnen hebben we ervoor gekozen om de eerstvolgende versie uit te stellen naar later in het jaar. Zodra er een nieuwe datum bekend is… je leest het direct hier!

Antwoord: In het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het adres is:

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402

1017 PL Amsterdam

Antwoord: Die zijn er zeker in de buurt. Op airbnb of booking.com vind je een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

Antwoord: Beide dagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur. De inloop is vanaf 9.15 uur.

Koffie / thee en lunch zijn tegen betaling verkrijgbaar in het theater. In de omgeving van het theater zijn ook veel mogelijkheden om te lunchen.

Jazeker. Bij je inschrijving heb je per email een bevestiging met een toegangskaart ontvangen. Neem de toegangskaart met de QR code mee (digitaal of geprint). Op vertoon van deze QR code krijg je toegang tot het event. 

Op de eerste dag ontvang je bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge, die tevens dient als toegangskaart voor het evenement. Bewaar deze goed, want de volgende dag is dit je entreebewijs! 

Ja zeker!

Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet. 

Direct tegenover het DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathe City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in. 

Parkeren kan in de Q-park Europarking op Marnixstraat 250 in Amsterdam. 

Je kunt ook parkeren bij P+R VUmc (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar pak je tram 5 naar het Leidseplein. 

Ook P+R Sloterdijk is een mogelijkheid. Vanaf daar pak je tram 19 naar het Leidseplein.

Je kunt zeker alleen komen! Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Dus met het doen van oefeningen, is er altijd wel iemand te vinden. Bovendien zijn er tijdens dit weekend zo’n 40 Droom Leef Geniet coaches aanwezig die je helpen met contact leggen als je dat zelf nog niet zo makkelijk vindt!

Heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord! Je kunt ons bereiken op 020 – 261 07 07 of je kunt een e-mailtje sturen naar: support@droomleefgeniet.nl  

Ook interessant voor jou

h
Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

Download de brochure, volg een webinar of kom naar een informatieavond.

Lees meer
h
Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling met onze opleidingen

Iedere opleiding heeft zijn eigen niveau. Bekijk welke bij jou past.

Lees meer
h
Events

Events om gelijkgestemden te ontmoeten

Kom naar Droom Leef Geniet en maak kennis met ons en NLP.

Lees meer

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

POST-HBO INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP voor Jeugd INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.