Droom Leef Geniet – Theater

 15 & 16 april 2023!

 • 2 dagen inspiratie, praktische handvatten en groei
 • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 • Uniek in Nederland
 • Isala Theater, Capelle aan den IJssel

Een leuker leven kun je leren!

Op school krijg je les in taal, rekenen, aardrijkskunde en allerlei andere vakken. Maar niet in waar het in het leven écht om gaat: gelukkig zijn. En dat is zonde. Want een leuker leven kun je gewoon leren!  

Nou ja ‘gewoon’…  

Je hoeft er maar één ding voor doen: 

Kom je naar Droom Leef Geniet in Capelle aan den IJssel. Hét interactieve en transformerende theaterevenement van Nederland. In 2 dagen van 10.00 – 17.00 uur krijg je alles wat je nodig hebt voor de kickstart van een leuker en gelukkiger leven. 

Veel deelnemers komen naar Droom Leef Geniet omdat ze… 

 • Een optimaal leven willen leiden. 
 • Heldere doelen willen stellen en ze willen behalen.  
 • Willen stoppen met piekeren en negatieve gedachten. 
 • Beperkende overtuigingen (de interne criticus) willen loslaten. 
 • Meer zelfvertrouwen, rust en energie willen ervaren. 
 • Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. 
 • Nieuwsgierig zijn naar NLP en dat wel eens willen ervaren. 

Kom ook groeien! 

Samen met meer dan 500 andere deelnemers. 

Het theater is snel gevuld. Dus wil je erbij zijn, schrijf je dan vandaag nog in zodat je verzekerd bent van een plaats!


Deelnemers beoordelen Droom Leef Geniet met een 8,6 op Springest

Dé onafhankelijke vergelijkingssite voor opleiders.

Oud deelnemers op Springest: 

 • Gewéldig weekend. Praktische handvatten gekregen om mijn doelen voor 2020 ook écht te behalen. Wat een kick-start van het jaar!! Top!
 • Als je jezelf beter wil leren kennen, aanbotst tegen hindernissen die je liever kwijt bent of op zoek bent naar versterking in jezelf, naar verbinding met jezelf en/of een ander… een aanrader. 
 • Het warme bad, de inzichten, uitleg, de openheid van de andere mensen en zo laagdrempelig en persoonlijk. Grote klasse.

Droom Leef Geniet is een inspirerend, dynamisch en levenstransformerend evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongekende potentieel te ontdekken!

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden

 • Een krachtige mindset.
  De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.  

 • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen.
  Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beïnvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent. 

 • Manieren om om te gaan met angst voor falen.
  Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én ze blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.

 • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.  

 • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en hoe voorkom je dat het op jou overslaat? 

 • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden.
  Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 3 dagen krijg jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen. 

 • Ontdek jouw vurige verlangen.
  Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen. 
Benieuwd naar Droom Leef Geniet? Bekijk hier de beelden van de laatste editie, op 15 en 16 april 2023.

Stel je doelen en behaal ze ook.

Zonder doelen krijgt je leven geen duidelijke richting en weet je niet waar je bent of wilt zijn.Wist je dat de meeste mensen nauwelijks doelen stellen? En hoe meet je succes als je jezelf geen doelen hebt gesteld?

Tijdens deze dagen ontdek je hoe je het beste uit jezelf haalt en maximaal resultaat bereikt uit al je inspanningen. 

Wie vrijwel altijd succes hebben zijn mensen die hun doelen hebben bepaald en opgeschreven. Dus ben jij op zoek naar een event waarin je kunt leren hoe je doelen succesvol kunt bepalen en bereiken? En welke stappen je daarvoor moet zetten? Dan is dit event uitermate geschikt voor jou.

In dit weekend krijg je je persoonlijke en professionele doelen helder en je ontwikkelt vaardigheden om je doelen daadwerkelijk te gaan bereiken. Je leert een duidelijk plan van aanpak op te stellen, gebaseerd op wat voor jou belangrijk is. Daarnaast ga je leren hoe je dagelijks kunt werken aan het behalen van je doelen. Na dit event ben je goed voorbereid op het zetten van vervolgstappen om je doelen te bereiken.

Droom Leef Geniet

KRIJG IN 1 WEEKEND ONZE BESTE TIPS EN TECHNIEKEN DIE JE DIRECT KUNT TOEPASSEN. VOOR MEER RUST, ENERGIE, GELUK EN FOCUS OP JE DOELEN. 

Het gaat over de vraag hoe je gelukkig bent en blijft. En hoe je dit ook bereikt, welke middelen je hiervoor ook gaat inzetten, je zult pas gelukkig zijn als je vrijheid creëert in je denken, doen en voelen.  Duidelijkheid in wat je wilt is kracht, waar je ook begint. Gelukkig zijn gaat over vrijheid ervaren in hoe je je voelt en hoe je denkt.

In 2 dagen kom je één of meerdere haltes verder op je reis naar een leuker, gelukkiger en zinvoller leven. Je gaat naar huis met inzicht in wat voor jou ‘geluk’ is, heldere doelen en keuzes, technieken, kennis en oefeningen die je nergens anders vindt.

Voor sommigen is dit evenement levensveranderend, horen we achteraf. Ze komen er als herboren uit. Voor anderen is het net een duwtje in de goede richting, met handige tips en trucs om meer zelfvertrouwen te krijgen, lekkerder in hun vel te zitten, of meer gedaan te krijgen in een dag.

Droom Leef Geniet is een proeverij van allerlei NLP-technieken. Je haalt eruit wat bij jou past.

 • Hoe je een krachtige mindset creëert.
 • Hoe je eenvoudig je beperkende overtuigingen veranderd.
 • Leer de beste tips van leren, groeien en transformeren.
 • In kaart brengen van de belangrijkste gebieden in je leven.
 • Ontdekken van je ware passie.
 • Anders omgaan met negatieve mensen om je heen.
 • Stoppen van negatieve gedachten of interne stemmen.

Het powerduo achter Droom Leef Geniet

Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink zijn trainers en oprichters van internationaal NLP-opleidingsinstituut UNLP. Opgeleid door o.a. de grondleggers van NLP (Richard Bandler en John Grinder) trainen en coachen zij al meer dan 20 jaar mannen en vrouwen bij het behalen van doelen.

Ons motto: “Persoonlijke ontwikkeling kan complex en eenzaam zijn als je het zelf moet doen. Wij maken het eenvoudig voor je. In onze theatershow voegen we 20 jaar ervaring samen. We geven je een aantal van onze beste oefeningen, principes en technieken, voor meer inzicht, focus en energie.”

Geen college, maar theater!

NLP-cabaret 

Persoonlijke ontwikkeling een zwaar thema? Niet met Vincent en Marcel. Met herkenbare humoristische persoonlijke anekdotes vormen ze een volledig op elkaar ingespeeld theaterduo. 

En in al hun verhalen zit vooral een les. Doordat ze hun kennis in een verhaal gieten, onthoud je het beter (breinfeit). En doordat de verhalen zo herkenbaar zijn, merk je: ik ben niet de enige die maar moeilijk weerstand kan bieden aan verleidingen, of moeite heeft met overizcht krijgen, keuzes maken en focussen.

Wij maken er dus een feestje van. En van lachen krijg je een endorfinestoot (breinfeit), dus voel je je ook beter! Leuk, leerzaam, en effectief dus dit NLP-cabaret. 

Zelf aan de slag met je werkboek

Niks zo zonde als een inspirerend event, dat alleen maar inspirerend is. Dat je een week later alleen nog maar de sfeer hebt onthouden, maar waar je in de praktijk niks aan hebt.  

Daarom krijg je bij Droom Leef Geniet een werkboek met de belangrijkste modellen, de vragen die we je tijdens het weekend stellen en de ruimte om je antwoorden en persoonlijke inzichten op te schrijven. Daarom lopen er het hele weekend coaches rond die je kunnen helpen. En daarom mag je na afloop van het weekend een gratis telefonische coachingsafspraak maken.  

Alles om ervoor te zorgen dat je van inspiratie naar resultaat gaat en in 2 dagen het verhaal over jezelf versterkt of vernieuwt.

Interactief

Je gaat uit je dak, danst op opzwepende muziek, mediteert, en geeft totale onbekenden zomaar een high five. Je merkt hoe dit je mentaal positief beïnvloedt (breinfeit). We leren je dit ook thuis toepassen. Zodat je ook als het even tegenzit met simpele oefeningen in een energieke staat komt.  

Waardoor je wél die $#@^-klus kunt doen waar je zo tegenop ziet (sporten, het huis opruimen, dat gesprek aangaan op je werk, vul maar in). Waardoor je wél een goede dag hebt. En waardoor je wél je doelen behaalt.  

Zo laten we je steeds de link zien tussen de verschillende oefeningen en de doelen die je wilt bereiken en de obstakels die je wilt overwinnen. Lekker praktisch toepasbaar dus.

Ervaringen

Mensen die deelnemen aan Droom Leef Geniet zijn het er unaniem over eens. Het is een 2-daags event wat je niet snel zult vergeten en je tools voor het leven geeft. Luister snel naar de ervaringen van deelnemers.

“Ik zit vol energie! Blij zijn met mezelf en trots zijn op wie ik ben is wat ik heb ontdekt!”

“Ik ben iemand die snel beren op de web zie.
Dit seminar geeft mij tools voor het leven!”

“Fantastisch. Echt een aanrader!
Ontzettend veel geleerd!
“Ik ben mij in dit weekend bewust geworden van wat ik onbewust doe. Meer innerlijke rust voor mezelf en de ander.”
“Ik heb geleerd om mezelf meer zichtbaar te maken.
Het antwoord zat altijd al in mij.”
“Zo ontspannen ben ik nog nooit geweest.”
Aanmelden

Bestel nu je Tickets of VIP tickets

Krijg tijdens hét inspirerende en transformerende theater-evenement van Nederland en België de beste tips en technieken voor meer rust, energie, geluk en focus op je doelen.  
Zaterdag 15 & zondag 16 april 2023, Isala Theater, Capelle aan den IJssel

Ook interessant voor jou

NLP informatieavond

Maak kennis met UNLP instituut

Kom langs op één van onze gratis informatieavond en maak kennis met de trainers, proef de sfeer én leer wat NLP is!

Lees meer
NLP Coachopleiding
Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling met onze opleidingen

Iedere opleiding heeft zijn eigen niveau. Bekijk welke bij jou past.

Lees meer
Events

Events om gelijkgestemden te ontmoeten

Kom naar Droom Leef Geniet en maak kennis met ons en NLP.

Lees meer

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND