Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

23 april 2020
Marcel Meijlink

Mindfulness leren tijdens een opleiding

3 mins

Heb je interesse in mindfulness en wil je een mindfulness opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. Mindfulness is de vaardigheid van in het NU zijn. Bij UNLP kun je terecht voor verschillende mindfulness opleidingen. Zo kun je de welbekende MBSR-training volgen, ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn van de Universiteit van Massachusetts.

Mindfulness Opleiding: Mindfulness Trainer worden?

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:

– Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten
– 80% vermindering van stress en onrust
– Voorkomen van burn-out
– Meer rust en zelfvertrouwen.

Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding volgt, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. 


WAAROM UNLP?

Bij UNLP ben je op het juiste adres voor persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Met experts in hun vakgebied zijn wij in staat om jou de meest effectieve en up-to-date kennis en ontwikkelingen op het gebied van groei en transformatie aan te bieden. Met onze 100% niet goed geld terug garantie ben je altijd verzekerd van de beste opleiding of workshop. Bij UNLP volg je niet alleen een opleiding, want met een ‘levenslang abonnement’ heb je toegang tot het grootste netwerk van experts op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het volgen van een opleiding geeft je bovendien toegang tot professioneel audio- en videomateriaal, hand-outs en syllabi en een online community van collega cursisten. 

GERELATEERDE OPLEIDINGEN OF MINDFULNESS TRAINER WORDEN?

  1. Mindfulness Based Stress Reduction – Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Hierin ga je in 8 weken leren wat mindfulness is én integreren in je dagelijkse leven. Een online training zodat je in je eigen tempo, onder begeleiding van Dr. Vincent van der Burg, aan de slag kunt.
  2. Emotional Freedom Techniques – In de 2-daagse Emotional Freedom Techniques (EFT) leer je aan de hand van “tappen”, fysiek kloppen op je meridianen, fysieke en emotionele blokkades te ontdekken en op te heffen.

“Er heeft veel tragedie plaatsgevonden in mijn leven, en sommige dingen ervan zijn ook daadwerkelijk gebeurd”

– Mark Twain –

OPLEIDING MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

“Drink je thee langzaam en eerbiedig, langzaam, gelijkmatig, zonder je te haasten naar de toekomst. Leef in het huidige moment. Alleen dit moment is leven.”

– Thich Nhat Hanh –