Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

24 april 2020
Vincent

online cursus Mindfulness Vanuit je eigen huis – In jouw eigen tempo

15 mins

Online Cursus Mindfulness

met dr. Vincent van der Burg 

▶ BEKIJK DE BOODSCHAP VAN VINCENT

 Wil jij waar dan ook mindfulness leren in je eigen tempo?

Samen gaan we aan de slag om mindfulness te leren en toe te passen op allerlei gebieden in jouw leven. Als mentor geef ik je 1-op-1 coaching en instructies. Met de online mindfulness cursus bepaal je zelf waar en wanneer je mindfulness leert. 

Meer dan alleen online. Wij vinden het superleuk om met elkaar te sparren en te oefenen. Daarom ben je ook gratis welkom bij 3 van onze LIVE mindfulness-dagen!! Volg seminars, leer anderen kennen en doe oefeningen.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

MELD JE VANDAAG AAN

Eerstvolgende Mindfulness LIVE dagen in Amsterdam:

 • woensdag 19 juni 
 • vrijdag 30 augustus  
 • donderdag 17 oktober 
 • vrijdag 6 december  

3x gratis toegang tot exclusieve mindfulness-dag

Waar dan ook mindfulness leren op je eigen tempo

1-op-1 coaching van een expert

2 gratis kaartjes voor Droom, Leef, Geniet event 

Join the Community! 1000 mensen gingen je voor

Levenslange toegang tot het programma

100 % niet-goed-geld-terug garantie

In 8 weken verander je je leven en krijg je meer plezier, voldoening in het leven en ga je genieten van het hier–en–nu.

De meeste van ons hebben grote dromen.  

We verlangen allemaal naar een leven waarin we genieten, plezier hebben en gelukkig zijn. Een leven waarin we diepgaande relaties hebben, een gezond lichaam hebben en financieel onafhankelijk zijn. Een leven waarin we genieten van alles wat er is.  

Maar hoe bereiken ze dat? 

De meeste mensen besteden hun energie en richten hun aandacht op het reageren op omstandigheden in plaats van het creëren van het leven dat ze willen Ze zijn slachtoffer van hun eigen gedachten in plaats van de regie te hebben over hoe ze denken en zich voelen. Ze blijven in een oneindige cyclus van het willen veranderen, en ze weten niet hoe of waar ze moeten beginnen.  

Maar jij bent niet zoals de meeste mensen.  

Je weet dat er meer uit het leven te halen is dan dit. Je weet dat je meer kan en beter kan. Dat het anders kan.  

Daarom ben ik zo enthousiast over deze unieke mogelijkheid om je de technieken en inzichten te geven die ook mijn leven hebben veranderd.  

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken. Een methode waarmee je blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt bereiken.  

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Na deze cursus kun je:

 • Omgaan met lastige mensen in je omgeving 
 • Je beter uiten en helder communiceren. 
 • Weten wat je wel en niet wilt. 
 • Energievreters en energiegevers ontdekken 
 • Rust en balans vinden in je dagelijkse leven 
 • Omgaan met stress, piekeren en zorgen. 
 • Meer gaan genieten van het hier en nu.  

Ja, dit wil ik! 

Wat denk jij?

Wat zeggen anderen?

“Deze training is zeker aan te raden in de drukke wereld waarin we leven, zodat we veel bewuster kunnen omgaan met onze reacties.” Jersica van der Pol, Psycholoog

“De training heeft een prettige opbouw. Het maakt je bewust van je eigen emoties met talloze tools om jezelf te observeren en de lading van emoties af te halen.”

Jill Bickes, Groepsbegeleider

“Met een aantal minuten mediteren kan ik de dag ontspannen beginnen. Als ik in een gesprek zit, kan ik hierdoor enkel met die persoon zijn, zonder afleiding.”

Raoul Eggen, Onderwijscoördinator

ZO ZIET DE TRAINING ERUIT…

Leer mindfulness vanuit het gemak van je huis, je luie stoel, met een kopje koffie en thee.  

1.

Introductie: In week 1 krijg je een praktische introductie. Je leert de online leeromgeving kennen, maar je ontdekt ook wat je weer leren en uit de cursus wilt halen. En… we gaan direct aan de slag met enkele praktische mindfulness oefeningen om je te laten wennen aan mindfulness. Allemaal erop gericht dat je succesvol de 8 weken doorloopt en het maximale uit de cursus haalt.

2.

Het fundament: In week 2 gaan we het fundament leggen. Je leert o.a. wat mindfulness is én wat het niet is, veelvoorkomende misverstanden en de diverse niveaus van mindfulness. Je leert observeren, on-stressen en rust creëren. Je krijgt een gedegen basis om de rest van de weken goed aan te kunnen.

3.

Gebruikmaken van de kracht van je ademhaling: Het grote geheim van een goede mindfulness beoefening is de gemoedstoestand van ontspanning en tegelijkertijd aandacht en focus. Dat zorgt er namelijk voor dat je alle deuren openzet om in het hier en nu te zijn, helderheid en plezier te ervaren. Dat zijn ook gelijk de 3 centrale elementen van de mindfulle geest: kalmte, helderheid en plezier of gelukzaligheid.  

4.

Mindfulness in het dagelijkse leven: Wat mindfulness onderscheidt van bijvoorbeeld meditatie is de toepassing ervan in het dagelijkse leven. Deze week ga je mindfulness toepassen in het luisteren naar anderen en gesprekken die je voert. Je gaat leren om de ervaring van mindfulness te vergroten van jezelf naar je omgeving. En van jezelf in stilte naar beweging.

5.

Vergroten van je emotionele intelligentie: Het wordt alleen maar beter…In week 5 ga je mindfulness gebruiken om je emotionele intelligentie te vergroten. Zeg maar de mate waarin je emotioneel vaardig bent. Je gaat mindfulness inzetten voor het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfkennis, sociale vaardigheden en empathisch vermogen. Van bewustwording naar zelfvertrouwen. 

6.

Omgaan met negatieve emoties: Sinds enkele jaren is er op dit gebied baanbrekend onderzoek gedaan en is er aangetoond dat het brein geen vast orgaan is maar zich voortdurend aanpast. Hieruit is ontdekt dat we in staat zijn om de emotionele banen in ons brein te veranderen. In week 6 gaan we aan de slag met negatieve triggers en emoties om dat te ervaren. Als die vervelende collega iets zegt waar je normaal gesproken boos op reageert. Of wanneer je het gevoel hebt niets waard te zijn. Kortom, allerlei triggers en emoties die ons beperken in hoe we willen zijn en leven.

7.

Liefde voor jezelf en anderen: In deze week leer je zelfcompassie, zelfvertrouwen of liefde voor jezelf te ontwikkelen. Compassie betekent dat je begrip hebt en vriendelijkheid toont wanneer anderen fouten maken, in plaats van de ander veroordelen of hard reageren. Zelfcompassie gaat over het op dezelfde manier reageren naar jezelf. Wanneer jij het moeilijk hebt, fouten maakt, het gevoel hebt dat je faalt of bepaalde (karakter)eigenschappen hebt die je niet leuk vindt aan jezelf. Je leert over o.a. zelfliefde, compassie time-out en het verzachten van je interne stem.

8.

Integratie: In de laatste week gunnen we onszelf de mogelijkheid en vrijheid om te kiezen uit alles wat je hebt geleerd afgelopen weken. Welke oefeningen of opdrachten waren voor jou opmerkelijk effectief en wil je nog eens extra oefenen? Bovendien leer je in deze week een buitengewoon effectieve manier van mindfulness die je altijd en overal kunt inzetten.

 • Ik begeleid je persoonlijk om mindfulness te leren en toe te passen in je dagelijkse leven
 • Met krachtige oefeningen en inzichten ga je resultaat bereiken – sneller dan je dacht 
 • Je ontvangt urenlang materiaal aan inspirerende video’s voor duidelijke uitleg  
 • Verkrijg diepgaand inzicht in je denken, doen en voelen – al na enkele weken met praktische inzichten en handvatten  
 • Persoonlijk contact met mij en je mede-cursisten voor support en inspiratie  
 • Levenslange toegang tot het programma – inclusief alle extra’s en uitbreidinge  

Maar wat krijg je nou precies?

80% van onze tijd besteden we in de toekomst of in het verleden. Ga maar na. Wat doe je als je in gedachten bent? Grote kans dat je bijvoorbeeld over een situatie of gebeurtenis van vandaag, gisteren, vorige week of zelfs maanden of jaren geleden aan het nadenken bent. Of, wanneer je met je hoofd in de toekomst zit, je bent aan het bedenken wat je gaat eten, wie je gaat zien vandaag of wat je gaat doen. Of morgen, volgende week of over een aantal maanden. We zijn voortdurend allerlei films aan het afspelen van gebeurtenis die al hebben plaatsgevonden of die nog moeten plaatsvinden. Ruzies, meningsverschillen, plannen, mensen, activiteiten, het zijn allemaal zaken die in het verleden of de toekomst liggen. Stress, je zorgen maken, boos worden of verdrietig zijn, het zijn de gevolgen van ons brein dat niet in het hier-en-nu is. Mindfulness is erop gericht om volledig in het heden te kunnen zijn. Zonder oordeel, zonder verwachtingen. Om dit te kunnen doen moeten we uit ons hoofd komen. Uit het hoofd waar allerlei mentale constructies huisvesten die we verleden of toekomst noemen. Wanneer we uit ons hoofd zijn kunnen we alleen nog maar in het hier en nu zijn. Er is geen andere mogelijkheid.  

Volledige, officiële Mindfulness Based Stress Reduction – programmaor-stap 

Complete handleiding met alle stappen, technieken en oefeningen

Talloze oefeningen om thuis te doen, in video en audio

Verdiepingslessen WAAROM mindfulness zo goed werkt op ons brein

Regelmatig Vraag & Antwoord-sessies met één van de trainers 

Bonus 1 Online cursus met fysieke bijeenkomsten met masterclasses

Bonus 2 Boek met Mindful Quotes door Vincent van der Burg  

Bonus 3 Muzieklijst met 1000 Mindfulness-songs 

Bonus 4 1 jaar lang gratis toegang tot exclusieve Facebookgroep

Bonus 5 2 gratis ticket naar Droom, Leef, Geniet evenementen 

Wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness

De effecten van mindfulness zijn wetenschappelijk volop aangetoond. Op hersenscans zien we dat 8 weken mindfulness beoefening leiden tot veranderingen in de amygdala, prefrontale cortex en de hippocampus. Dit leidt ertoe dat mindfulness cursisten significant minder stress, onrust en spanning ervaren. Zo verkleint mindfulness de amygdala, het deel in ons limbische systeem dat verantwoordelijk is voor vecht-, vlucht- en bevriesreactie. Een kleinere amygdala zorgt ervoor dat je minder gevoelig wordt voor stress, druk en gevaar. Maar ook dat je je minder zorgen gaat maken en weerbaarder wordt. Bovendien versterkt mindfulness de prefrontale cortex. Dit deel in onze hersenen is verantwoordelijk voor onze denkprocessen en emotieregulatie. Het zorgt voor je creativiteit, probleemoplossend vermogen en het versterkt je mentale veerkracht. Daarnaast remt het de activiteit van de cingulate cortex, een hersengebied dat betrokken is bij piekeren en malen.

“Mindfulness verlaagt de stress en vergroot emotionele weerbaarheid aanzienlijk” (Harvard University, 2017) 

HET PROGRAMMA

Wat kan de online mindfulness training voor jou betekenen?  

Een paar van de resultaten van de miljoenen mensen wereldwijd die mindfulness succesvol inzetten.

Verbeteren van de focus en concentratie

Onderzoek laat zien dat al 10 minuten per dag leidt tot significante verbetering in je aandacht, focus en concentratie.  

Kalmte en innerlijke rust 

Onze gedachten gaan in 90% van de tijd alle kanten op. Het kunnen zijn in het hier-en-nu is een vaardigheid die je altijd en overal kunt inzetten om on-the-spot kalmte en innerlijke rust te ervaren. Waar en met wie je ook bent.  

Verbeteren van creativiteit en innovatief denken 

In een onderzoek van Institute of Mindful Leadership, bij 93% van de leidinggevenden vergroot het de ruimte voor innovatie en strategisch denken.  

Communicatieve vaardigheden 

Mensen die mindful zijn, worden vaker als positief en communicatief vaardiger ervaren door anderen. Ze zijn beter in het overdragen van hun boodschap, het omgaan met anderen en het vinden van oplossingen. 

Vergroot algeheel welzijn en positiviteit

Mindfulness beïnvloedt delen van het brein dat verantwoordelijk is voor positieve emoties, zoals blijdschap, gelukzaligheid en tevredenheid.  

Meer genieten 

Mindfulness helpt je om te genieten. Van grote én kleine dingen in het leven. Zodat je je automatische piloot af en toe kan uit te zetten en kan genieten van alles en iedereen om je heen. Ook als het tegenzit. 

Stress en piekeren  

Niet meer kunnen stoppen met nadenken kan leiden tot slaapproblemen, stress, angst en zelfs burn-out. Mindfulness geeft je concrete technieken en eenvoudige oefeningen om het piekeren direct te stoppen.  

Immuun voor stress en druk

Mindfulness helpt je om immuun te worden voor het van alles en iedereen “moeten”. Het geeft je mentale helderheid en focus om je te richten op taken die echt belangrijk voor je zijn. 

De Trainer

Leer stap voor stap mindfulness van mindfulness-expert dr. Vincent van der Burg

Vincent van der Burg is spreker, psycholoog en expert op het gebied van mindfulness. Hij is trainer van mindfulness trainers en hoofddocent in diverse officiële mindfulness programma’s. Hij is tevens oprichter van UNLP – instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is trainer van diverse opleidingen op het gebied van o.a. NLP en lichaamsgericht werken. 

vincent van der burg

“Stel je eens voor… Je voelt je emotioneel vrij, in balans, vol zelfvertrouwen, met ultieme focus, creativiteit, discipline en innerlijke rust.” – dr. Vincent van der Burg 

De kosten om aan dit programma te mogen deelnemen?  

“Met een aantal minuten mediteren kan ik de dag ontspannen beginnen. Als ik in een gesprek zit, kan ik hierdoor enkel met die persoon zijn, zonder afleiding.” Raoul Eggen, Onderwijscoördinator

Helaas wordt er grof geld verdiend aan allerlei mindfulness-achtige producten, zoals retraites en workshops. Ik vind dat mindfulness voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vandaar dat je op deze pagina een bijzondere aanbieding ontvangt.  

Oorspronkelijk was deze training alleen live te volgen, in Amsterdam en in een intensieve vorm. Het vereiste dat je je hield aan een strak schema en een flinke investering deed.  

Voor veel mensen was dit niet haalbaar. Tegelijkertijd is mindfulness iets wat voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, zowel praktisch als financieel.  

Dat is de reden dat we deze training op een nieuwe, levens-veranderende wijze gaan aanbieden. Je bent geen kosten meer kwijt voor een duur live event, geen reis- en verblijfskosten voor Amsterdam. En het beste van dit alles: je kunt de training vanuit je eigen huis en op je eigen tempo volgen. Dus zelfs als je een druk leven hebt, kun jij aanzienlijke veranderingen snel gaan ervaren. Veel sneller dan je had gewacht om op het ‘juiste moment’ een live training te volgen.  

Klinkt goed? Ok, dus wat zijn de kosten?  

Voordat we verder gaan…hoeveel zou het je waard zijn om een stappenplan te ontvangen waarmee je een leven gaat creëren waarin er rust, balans, passie en plezier is? Hoeveel is het je waard om een praktische handleiding te ontvangen waarin je leert om rust in je hoofd te krijgen, stress uit je leven te verwijderen en volop van het leven te genieten…voor de rest van je leven?  

Normaal gesproken kunnen we voor deze training meer dan €5.000 vragen. Gezien alle informatie en persoonlijke begeleiding die je gaat ontvangen. Maar omdat we dit programma voor iedereen toegankelijk willen maken, gaan we het anders doen en doen we je een speciale aanbieding. Om mee te doen in dit online programma, in plaats van de €5.000, gaan we je een gigantische korting geven. Niet een korting van 10% of 20%, maar een bizarre korting van maar liefst 90% als je je nu aanmeldt  

Voor zolang de aanbieding geldt, heb je nu toegang tot het online mindfulness programma voor slechts….  

€497

Als deelnemer van deze exclusieve cursus ontvang je:

 • 8 modules waarin je door dr. Vincent van der Burg op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over mindfulness. Kennis, inzichten en oefeningen die je direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.  
 • Programmamateriaal met daarin urenlange video’s, pdf’s, oefeningen en stappenplannen.  
 • 1-op-1 mentoring van dr. Vincent van der Burg, om jouw vragen aan te stellen, voortgang te bespreken, of persoonlijke obstakels voor te leggen.  
 • 1 jaar lang Gratis toegang tot de besloten Facebook Groep. Hierin kun je ervaringen delen, inspiratie opdoen en verbinding aangaan met andere deelnemers.  
 • Bonusmateriaal, zoals extra webinars en video’s. Vrij toegankelijk voor jou.  
 • Levenslange toegang tot het programma. 
 • 2 Gratis tickets voor een Droom, Leef, Geniet evenement
 • 3x Gratis toegang tot exclusieve mindfulness-dagen (ter waarde van € 125,- per dag)

Hoe eerder je begint, hoe langer je profiteert!

Ik moedig je aan om je nu in te schrijven en direct toegang te krijgen tot het programma. Begin met het toepassen van mindfulness technieken, inzichten en oefeningen in je dagelijkse leven. Bijvoorbeeld op je werk, in relaties, financiën, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en hoe je je voelt, hoe je denkt en doet. Ik beloof je: het zal je leven veranderen. Op allerlei vlakken.  

Stel je eens voor… Je voelt je emotioneel vrij, in balans, vol zelfvertrouwen, met ultieme focus, creativiteit, discipline en innerlijke rust.  

Dit is ook voor jou mogelijk. Dat is mijn droom voor jou.  

Dr. Vincent van der Burg  

Ben jij klaar voor een stress-vrij leven?

Ja, ik ben er klaar voor!

Meld je aan en krijg direct toegang tot het mindfulness-programma  

Wat gebeurt er nadat je je aanmeldt?

1. Klik op de Button “Voeg toe aan winkelwagen” 2. Vervolgens verschijnt het scherm voor betaling via PayPro 3. Vul alle gegevens in en je ontvangt 15 minuten later een email met daarin je login-gegevens 4. Iedere week ontvang je de desbetreffende module gedurende 8 weken 5. Geniet van een levenslange toegang, met alle extra’s en bonussen die regelmatig worden toegevoegd  

Word lid van onze UNLP gemeenschap!

Vragen? Contacteer mijn team via:

info@unlp.nl

 020 – 2610707

© 2018 UNLP www.unlp.nl